Rabo de Toro - Ossenstaart

4
200 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid het vlees met zout en peper en bak het aan in boter.
  • 2 Haal het vlees uit de pan en leg het in een ruime kookpot.
  • 3 Laat de vetstof in de pan.
  • 4 Fruit de uien en de wortelen in de pan.
  • 5 Voeg de bouillon, het bier en de chocolade toe.
  • 6 Giet alles nu in de ruime kookpot met het vlees.
  • 7 Zorg dat het vlees goed onder staat.
  • 8 Controleer de smaak en kruid bij.
  • 9 Laat het vlees 3 uur garen op een laag vuur. (Stand 3).1
  • 0 Haal het vlees uit de kookpot. (Het vlees is nu gaat, en komt makkelijk los van het been).1
  • 1 Kook het vocht in. Voeg de room toe. Bind de saus eventueel tot de gewenste dikte1
  • 2 Voeg het vlees weer bij de saus.

Rabo de Toro - Ossenstaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenstaartsoep met kruidendumplings
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte Ui Met Knolselderijpuree En Ossenstaart
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Ossenstaart
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept