GEVULDE TOMATEN

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verdeel de broccoli in heel kleine roosjes. Pers het teentje knoflook. Snij een hoedje van de tomaten en hol ze uit
  • 2 stoom de broccoli 7 minuten, of kook beetgaar in een weinig wqter
  • 3 meng het kalfsgehakt met de broccoli, boursin, uisnippers, knoflook, paneermeel en de kruiden
  • 4 vul de tomaten met gehakt en zet het hoedje terug op de tomaten. Rol kleine balletjes van het resterende gehaktmengsel. Plaats de gevulde tomaten en de gehaktballetjes in een ovenschotel en schuif 35 minuten in een op 200°°C voorverwarmde oven.
  • 5 Verhit op het einde van de baktijd 1 kl olijfolie in een pan en bak de tortilla op een middelmatig vuur 4 minuten aan elke kant. Geef er wat sla bij

GEVULDE TOMATEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept