Balletjes in pittige tomatensaus

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gehaktballetjes Meng het gehakt met het ei, de citroenrasp en platte peterselie. Kruid met peper en zout. Rol er balletjes van. Rol de balletjes door het paneermeel. Bak ze in olijfolie goudbruin tot ze gaar zijn. De tomatensaus Fruit de ui en specerijen in olijfolie gedurende twee minuten. Voeg de tomaten toe. Laat zachtjes ± 20 minuten inkoken. Haal de kaffirblaadjes en het kaneelstokje eruit. Doe de suiker erbij en kruid naar smaak met peper en zout. Serveer de tomatensaus bij de balletjes. Lekker met linzen.

Balletjes in pittige tomatensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept