varkensreepjes en peultjes in piccalillysaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    Ontdooitijd + 10 min.
    - Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ± 2 cm.
    - Laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien.
    Voorbereiding
    (20 min.) Verhit de wok en verhit er de olijfolie in. Roerbak de aardappelblokjes gedurende 5 min. Snij ondertussen de varkenssneden in reepjes van 1 cm breed. Voeg ze toe aan de aardappelen en laat samen 10 min. garen. Kruid met peper en zout. Voeg de (diepgevroren) peultjes toe en roerbak nog 2 à 3 min. (voor verse peultjes, ? 2 min. extra). Roer de pickles en de room onder het mengsel en laat even inkoken. Kruid bij naar smaak met peper en zout.
  • 2 U kan de varkenssneden ook vervangen door kip of, voor visliefhebbers, door kabeljauw. Verkort voor vis wel de baktijd.

varkensreepjes en peultjes in piccalillysaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Capucijners Met Zoetzure Piccalillysaus
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept