Varkensfilet met hazelnoten

4
27 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf het vlees in met peper en zout. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan en laat ze op keukenpapier uitdampen. Bak de spekblokjes uit en laat ze uitlekken op keukenpapier. Spoel de cocktailuitjes af in een zeef en dep ze droog. Voeg eventueel wat extra boter toe en bak de varkensoesters om en om aan. Strooi de cocktailuitjes rond het vlees en laat ze kort meebakken. Neem het vlees uit de pan. Voeg de tomatenpuree toe en fruit 1 minuut mee. Voeg al roerend een flinke scheut water toe en dan de rode wijn. Roer alles glad en voeg de varkensoesters en de spekblokjes toe. Stoof het vlees gaar in enkele minuten( Afhankelijk van de dikte) Hak de hazelnoten grof. Bind de saus licht . Serveer het vlees met de saus en bestrooi met hazelnoten.

Varkensfilet met hazelnoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept