Biefstuk met snijboontjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in reepjes van 1,5 cm.
  • 2 Ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in fijne reepjes.
  • 3 Snij de sjalot in kleine stukjes.
  • 4 Kuis de paprika en snij in kleine blokjes.
  • 5 Verhit 2 eetlepel olijfolie in een wok. Bak het vlees 1 a 2 minuten mooi goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout, schep het daarna uit de wok.
  • 6 Verhit 1 eetlepel olijfolie in de wok en voeg de sjalot, paprika en snijboontjes toe. Roerbak 2 a 3 minuten.
  • 7 Voeg de tomaten toe en roerbak nog 1 a 2 minuten.
  • 8 Doe het vlees er terug bij, voeg eventueel 1 a 2 eetlepels water toe. Breng op smaak met peper en zout.

Biefstuk met snijboontjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met gember en snijbonen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met zomerboontjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met snijboontjes en tomaatjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept