Toscaanse varkensrolletjes met pasta pomodore

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 (10 min.)
  • 3
    - Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in heet water). Snij het vruchtvlees in 4 of 6 stukken.
  • 4
    - Rits de blaadjes van de takjes tijm en oregano.
  • 5
    Voorbereiding
  • 6 (30 min.)
  • 7 Snij de mozzarella in fijne schijfjes.
  • 8 Besprenkel elke varkensescalope met balsamicoazijn (1 eetl. voor de 4 escalopes). Kruid met peper en zout. Verdeel de schijfjes mozzarella over de escalopes, daarna de rucolablaadjes en de halfgedroogde kerstomaten. Rol op en zet vast met een cocktailprikker.
  • 9 Verhit de olijfolie in een hoge pan en bak de varkensrolletjes goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.1
  • 0 Voeg de stukken tomaat toe en breng op smaak met het blaadje laurier en de afgeritste blaadjes oregano en tijm. Giet er de wijn over en laat nog 10 min. gaar worden. Kruid met peper en zout. 1
  • 1 Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.1
  • 2 Afwerking1
  • 3 Verdeel de pasta, de pomodoresaus en de varkensrolletjes over de borden.

Toscaanse varkensrolletjes met pasta pomodore is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde paprika's met tomatenbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenmarinade
Bijgerecht
Bekijk recept
Toscaanse varkensrolletjes met pasta pomodore
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschetta Al Pomodore
20-30 min -
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept