Minirollades met golvende abrikozenjus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de schnitzels met wat peper en zout. Hak de pistachenootjes fijn. Bestrijk 1 kant van elk filetlapje met
  • 05 eetlepel abrikozenjam en bestrooi met ½ van de fijngehakte nootjes. Rol ze op tot kleine rollades en prik vast met een cocktailprikkertje.
  • 2 Verhit in een pan de Solo Vloeibaar. Wacht tot deze mooi bruin wordt, leg de mini-rollades erin en bak ze in een paar minuten aan alle kanten bruin. Voeg 1 dl water toe en laat de mini-rollades in ca. 7 minuten zachtjes gaar worden, draai ze geregeld om.
  • 3 Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een hapjespan en bak hierin de fijngesneden groenten ca. 5 minuten.
  • 4 Kook ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de couscous met de gebakken groenten en de helft van de koriander en/of peterselie.
  • 5 Verwijder de prikkertjes uit het vlees. Verdeel de warme groentecouscous over 4 diepe borden en leg de mini-rollades erop. Bestrooi met de rest van de kruiden.

Minirollades met golvende abrikozenjus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige lamsrack met munt-risotto en abrikozenjus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met kipfilet en abrikozenjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukvinkjes met abrikozenjus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schnitzel met abrikozenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Minirollades
30-60 min -
Bekijk recept