Geroerbakte varkensreepjes met mosterd

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappelen schoon onder koud stromend water en snijd elke aardappel in 6 partjes. Doe ze in een pan met koud water en een mespuntje bouillonpoeder. Doe een deksel op de pan, breng aan de kook en kook 10 minuten. Goed afgieten.
  • 2 Maak in de tussentijd de worteltjes schoon en snijd in de lengte in vieren. Maak de broccoli schoon, verdeel in roosjes en snijd de stronk in dunne plakjes. Schil en hak de knoflook fijn. Snijd het varkensvlees in dunne reepjes. Hak de bieslook fijn.
  • 3 Laat een wok of een grote diepe pan op hoog vuur heet worden. Spuit de vloeibare margarine in de pan en voeg daarna de varkensreepjes toe. Bak 4 minuten. Bestrooi met 1/2 eetlepel bouillonpoeder Voeg de worteltjes, broccoli en afgegoten aardappelpartjes toe en roerbak 8 minuten.
  • 4 Voeg naar smaak mosterd toe en roer de crème fraîche en driekwart van de bieslook erdoor. Verdeel de roerbakschotel over 4 voorverwarmde borden en strooi de rest van de bieslook erover.

Geroerbakte varkensreepjes met mosterd is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept