Cordon bleu met romige aardappel-waterkerspuree

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in circa 20 min. gaar, giet ze af en pureer ze.
  • 2 Verwarm de melk en roer deze, samen met de blaadjes van 2 bosjes waterkers (grofgesneden), door de puree tot deze heel romig is. Breng de puree op smaak met zout, peper, nootmuskaat en de geraspte kaas.
  • 3 Snijd de karbonades in tot op het bot en klap ze open. Bestrooi het vlees met zout en peper en leg in elke karbonade een plak ham en een plak kaas. Klap de karbonades dubbel en maak ze weer dicht met een houten prikker.
  • 4 Haal de gevulde karbonades door de bloem, schud de overtollige bloem eraf. Haal ze daarna door losgeklopt ei en bedek ze vervolgens met een dun laagje broodkruim. Bak ze aan elke kant 4-6 min. in de boter tot ze krokant en gaar zijn.
  • 5 Serveer de cordon bleu met de waterkerspuree en garneer eventueel met waterkers.
  • 6 Geef er eventueel iets groene groentjes bij.
  • 7 Bron vrouw onlne

Cordon bleu met romige aardappel-waterkerspuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Roomkaassoep met waterkers
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmoester met gerookt spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beemsterstew Met Kruidig Lamsvlees En Luchtig Waterkerspuree
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeewolf met waterkerspuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept