gehaktballen en risotto van griekse pasta

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 gehaktballen
  • 2 verwarm de oven voor op 200°C. meng het gehakt met het rauwe ei, een scheutje ketchup, geraspte courgette, geraspte gember, en kruiden. Rol grote gehaktballen en leg ze in een licht ingevette ovenschaal. Verlaag de oventemperatuur tot 160°C en laat ongeveer 30 Minuten garen
  • 3 risotto
  • 4 doe de sjalotjes in een gietijzeren braadpan. Fruit in wat olie. Doe de pasta erbij en laat enkele minuten meefruiten. Zet onder met heet water. Voeg er wat bouillon en tomatenpuree bij. Controleer het gaarproces. Voeg indien nodig na 10 à 15 minuten wat warm water en /of bouillonpoeder toe naar smaak.

gehaktballen en risotto van griekse pasta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept