Varkensrolletjes met ham & kaas en kool

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ui fijn en de kool in dunne reepjes.
  • 2 Verhit 2 eetlepels Bertolli Extra Vergine olijfolie in een pan en ‘stoof’ de ui en de kool gaar. Kruid met peper en zout.
  • 3 Leg een plakje varkensvlees op een bord, leg er een plakje ham op en daarna een plakje kaas. Rol op en prik vast met een houten prikkertje. Doe dit vervolgens met alle plakken.
  • 4 Verhit 3 eetlepels Bertolli Extra Vergine olijfolie in een pan en bak de rolletjes aan alle zijden goed door. Giet de bouillon en de wijn over de rolletjes. Kook het vocht nu tot 1/3 in.
  • 5 Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Varkensrolletjes met ham & kaas en kool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrolletjes met spek, salie en appel
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrolletjes met kerriesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrolletjes Met Mozzarella En Marsalajus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept