Coq au vin ( haantje in de rode wijn ).

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 KRUID DE KALKOEN MET PEPER , ZOUT , NOOTMUSKAAT.
  • 2 VERHIT DE OLIJFOLIE EN VOEG DE KNOFLOOK , LAURIER , TIJM , EN ROZEMARIJN TOE . BAK HIERIN DE KALKOEN . LAAT MOOI AANKORSTEN EN LAAT DAARNA ZACHT SUDDEREN . GLACEER DE ZILVERUITJES IN WAT BOTER EN SUIKER . BAK DE SPEKREEPJES UIT . BAK HET SJALOTJE IN WAT BOTER EN LAAT DE WORTELBLOKJES , CHAMPIGNONS , EN KNOLSELDER MEESTOVEN . KRUID MET PEPER EN ZOUT . HAAL DE KALKOENSTUKKEN UIT DE PAN EN GIET OVERTOLLIG VET WEG . DEGLACEER DE PAN MET COGNAC EN WIJN EN LAAT STERK INKOKEN TOT SAUS DIKT . NAPPEER DE KALKOEN MET DE SAUS EN SERVEER MET KROKETTEN .

Coq au vin ( haantje in de rode wijn ). is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaten coq au vin met saffraanmayonaise
2 uur-
Bekijk recept
Snelle coq au vin blanc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coq au vin (Kip in rode-wijnsaus)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coq au vin
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept