Open ravioli van rundsstoofvlees met rode wijn

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt wat boter in een pan en bak het vlees rondom bruin
  • 2 Snij het spek in reepjes en voeg het toe aan het vlees
  • 3 Kruid met peper en zout
  • 4 Strooi er de bloem over
  • 5 Roer er de tomatenpuree door
  • 6 Snij de sjalot in reepjes en voeg toe
  • 7 Snij de champignons in plakjes en voeg toe
  • 8 Overgiet het geheel met voldoende rode wijn, totdat het geheel juist bedekt is
  • 9 Laat een aantal uurtjes zachtjes sudderen1
  • 0 Snij de wortels in gelijke, dikke reepjes1
  • 1 Snij de prei in julienne en blancheer1
  • 2 Maak 4 wortelpakketjes, bind ze samen met prei en blancheer ze1
  • 3 Kook de lasagnevellen tot ze gaar zijn1
  • 4 Schik op elk van de 4 warme borden een lasagnevel1
  • 5 Schep er wat van het stoofvlees op1
  • 6 Dek af met een tweede lasagnevel en lepel nog wat van de saus rondom1
  • 7 Garneer met een bosje van wortel en prei en werk eventueel af met wat bieslookstengels

Open ravioli van rundsstoofvlees met rode wijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept