Vleeslapjes met marsalasaus

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelen koken , laten drogen op het vuur en door roerzeef draaien.
  • 2 Soezendeeg : Water en vetstof aan de kook brengen. Bloem toevoegen en op het vuur laten drogen. In een kom doen en er één voor één de eieren onderkloppen.
  • 3 Aardappelpurree en deeg mengen en goed kruiden. Daarvan roosjes spuiten op bakpapier en laten afkoelen.
  • 4 Champignons in plakjes snijden. Sjalot snipperen . Peterselie hakken.
  • 5 Wokgroenten : Groenten versnijden , look snipperen , wortelen balncheren.
  • 6 Wok verhitten , olie verhitten. Ui en look rorbakken. Wortel, paprikan prei venkel en brocolli toevoegen en roerbakken . Courgette toevoegen en verder roerbakken.
  • 7 Sojasaus , citroensap en kruiden toevoegen.
  • 8 Vlees bakken en kruiden. Uit de pan halen en warm houden.
  • 9 Sjalot fruiten in de pan van het vlees. Champignons toevoegen en even meebakken. Marsala en bouillon toevoegenen laten doorkoken. Eventueel binden. Snipper gerookt ham erdoor roeren en op smaak brengen.1
  • 0 Aardappelsoezen bakken in frituur1
  • 1 Alles op warme borden schikken en bestrooien met peterselie.

Vleeslapjes met marsalasaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvlees met Parmaham en salie in marsalasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met marsalasaus
40 min, wachten 30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken eendenborstfilet met marsalasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige varkensfiletlapjes met appelsambal
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrolletjes in tomatensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shogu Yaki
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Wienerschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept