Saltimbocca van varkenshaas

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in schuine plakken van 3 cm dik. Leg ze tussen 2 vellen vershoudfolie en sla ze voorzichtig plat met de deegroller. Zorg ervoor dat het vlees niet stuk gaat. Verwijder het folie.
  • 2 Bestrooi het vlees met peper, zout en de salie. Halveer de plakken ham en leg op elke plak vlees 1 plank ham. Vouw het vlees dubbel en druk stevig aan.
  • 3 Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak het vlees 6 min. Keer halverwegen.
  • 4 Je kunt de varkenshaas 2 uur van tevoren bereiden. Bewaar het vlees bedekt met ham afgedekt in de koelkast. Bak de saltimbocca vlak voor serveren.
  • 5 Bevat p.p. : 365 kcal* 34 g ewit* 26 g vet* 0 g koolhydraten* prijs p.p. € 3,05
  • 6 Tip: Combineer de saltimbocca ook eens met ' pinzimonio': rauwe groenten ( bleekselderij, wortel, radijs en witlofblaadjes) gedoopt in olijfolie.

Saltimbocca van varkenshaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept