Roastbeef met rode wijnsaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de roastbeef met peper en zout. ( Haal deze voor het bakken ongeveer een uurtje van tevoren uit de frigo).
  • 2 Terwijl je de roastbeef aanbakt aan alle kanten, snij de ui en de wortelen in schijfjes .
  • 3 Als het vlees goed dicht geschroeid is, leg de ui , de wortelen en de reepjes spek er rond en dek af.
  • 4 Laat gedurende 30 minuten bakken en voel met een prikker of het vlees goed is( even prikken en de prikker tegen de lippen houden, als dit warm aanvoelt is het vlees klaar, anders nog wat wachten).
  • 5 Als het vlees klaar is, leg het apart en laat het rusten. Haal ook de groentjes en het spek uit de pan en giet het overtollig vet af.
  • 6 Nu kan je de pan deglaceren met de wijn, de kalfsfond en met de room en dan opwerken met de koude boter.
  • 7 Vlees snijden, overgieten met de saus en de groentjes en spek bij serveren;
  • 8 Smakelijk

Roastbeef met rode wijnsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roastbeef met peperkorst en peperroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roastbeef bagel-clubsandwich
20 min
Bekijk recept
Roastbeef in dough
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roastbeef Met Kidney-beans
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept