Boeuf Stroganoff

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de ossenhaas op kamer temperatuur komen.
  • 2 Smelt de boter in een hapjespan en fruit de uien zachtjes hierin glazig.
  • 3 Snijd of scheur de paddenstoelen in stukken en voeg deze toe, bak ze in ongeveer 6 minuten bruin.
  • 4 Schep de mosterd, de helft van de tomaten en de cayennepeper erdoor en schenk de bouillon erbij.
  • 5 Verwarm het geheel goed door en laat het op een zacht vuurtje een paar minuutjes op smaak komen.
  • 6 Snijd ondertussen de ossenhaas in kleine blokjes van 2-3 cm.
  • 7 Roer de crème fraîche en de rest van d etomaten door de paddenstoelen- mosterdsaus. Voeg de ossenhaas toe als de crème fraîche is opgewarmd.
  • 8 Roer het vlees goed door de saus zodat het vlees omhuld wordt door de romige saus.
  • 9 Breng het gerecht op smaak met zout en peper.1
  • 0 Bestrooi het gerecht met de peterselie.1
  • 1 Serveer direct, de vlees blokjes moeten nog een beetje rosé van binnen zijn.1
  • 2 Serveertip: Lekker met rijst en een groene salade.1
  • 3 ..

Boeuf Stroganoff is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenstroganoff met rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoff-schnitzel met bonensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept