Kalfsrib-eye met cantharellen en truffeljus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°
  • 2 Snij alle groenten in stukjes van
  • 15 cm.kruid het vlees af met de kruiden.
  • 3 Braad het vlees +/- 10 min aan in een pan en zet het daarna in de oven op 70°.
  • 4 Als het vlees klaar is, pak het in aluminiumfolie en laat het op een warme plek rusten.
  • 5 Blus de rest van de braadslee af met witte wijn en voeg de kalfsjus toe. Laat dit tot ongeveer de helft inkoken en schenk het door een zeef;
  • 6 Voeg hierbij de cantharellen en laat 6 minuten verder inkoken.Voeg als laatste een klontje boter toe.
  • 7 Snij de rib-eye in dunne plakjes en serveer dit gerecht met bijvoorbeeld seizoensgroenten. Schaaf als laatste de witte truffel over het gerecht.

Kalfsrib-eye met cantharellen en truffeljus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ossenhaas in bladerdeeg met truffeljus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbout in bladerdeeg met truffeljus en paddestoelen
Bekijk recept
Tournedos Met Ganzenlever, Paddestoelen En Truffelsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Kreeft Met Champignonsoep En Champagne
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfsrib met sjalotjes
0 min
Bekijk recept
In de oven gebraden kalfsrib met witte-wijnsaus
0 min
Bekijk recept