Lamscarrè met peterselie

3
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de over op 210° . Vet een bakplaat lichtjes in en schik er het vlees op. Bestrijk het vlees met olijfolie.
  • 2 Meng de peterselie, broodkruimels en fijngehakte tijm, voeg er grof zout en peper aan toe. Bestrooi hiermee het vlees. Voeg dan de knoflookteentjes toe.
  • 3 Bak het gerecht ongeveer 20 minuten, totdat het vlees roze kleurt. Pas daarna de temperatuur en de baktijd aan aan het gewenste resultaat.
  • 4 Verwijder de schotel, laat het vlees 10 minuten rusten en dien op.

Lamscarrè met peterselie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamscarre Met Lamsjus
20-30 min -
Bekijk recept
Lamscarre Met Honing-tijmsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscarré met rozenblaadjes
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscarré met munt en koriander
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept