Stoverij van varkenswangetjes met balsamico

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2
    - snij de uien in snippers
  • 3
    Voorbereiding
    swijze in de pan
  • 4 * Bak de varkenswangetjes langs alle kanten bruin, samen met de versneden uien en kruid met p&z en kruidnoot en rozemarijn.
  • 5 * Strooi over het geheel de bloem en blus met bier, bruine fond en de Balsamico- azijn
  • 6 * Voeg tijm en laurier toe en laat even stevig doorkoken.
  • 7 * Zet daarna op een zacht vuurtje gedurende één uur
  • 8
    - In de stoompan doet u dit op 20 min.na het afbruinen vlees (dan er de bloem niet bijdoen maar aandikken met maizena-express na het stomen)
  • 9 Serveer met frieten en mayonaise 1
  • 0 Tip : met de wangetjes kan u ook lekkere brochetten maken

Stoverij van varkenswangetjes met balsamico is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse stoverij
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept