Boeuf stroganoff

4
200 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout
  • 2
    - verhit de boter in een grote braadpan, bak het vleesin 3 min en neem uit de pan
  • 3
    - fruit de ui en de knoflook 2 min, voeg de champignons, prei en paprika toe en bak 5 min
  • 4
    - schep het vlees terug in de pan en roer het paprikapoeder erdoor
  • 5
    - schenk heet water in de pan, tot het vlees net onder staat
  • 6
    - voeg het bouillonblokje toe en breng het geheel aan de kook
  • 7
    - draai het vuur laag en stoof met het deksel op de pan in 3 uur gaar
  • 8
    - neem de pan van het vuur en breng op smaak met de wodka en de crème fraîche
  • 9
    - bestrooi met de peterselie1
  • 0 Lekker met rijst.

Boeuf stroganoff is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenstroganoff met rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoff-schnitzel met bonensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept