grand veneur saus met varkenshaasje

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de marinade en marineer hier de filet minstens 12 uur in. Regelmatig omkeren en bedruipen.(dus dit doe je best avond voordien)
  • 2 Haal de filet uit de marinade en droog hem.
  • 3 Bestrooi met wat zout en peper.
  • 4 Braad de filet aan in de hete olie tot hij licht bruin is.
  • 5 Doe hem dan in over in de braadslede en doe er wat boter bij.
  • 6 Braad hem in een matig warme oven in ongeveer 1 uur gaar.
  • 7 Kook de marinade in tot er nog maar 1/4 l over is. Zeef het vocht en voeg de bessengelei en de creme fraiche toe. Niet meer laten koken.
  • 8 Goed door kloppen.
  • 9 Giet er ook een scheutje cognac bij.1
  • 0 Snijd het vlees in plakken en giet er wat saus over.

grand veneur saus met varkenshaasje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semifreddo van yoghurt en limoen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Knapperig flensje met slagroomijs en gemarineerde aardbeien
27 min Nagerecht
Bekijk recept
Lasagne met gegrilde groenten
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept