Ossehaas met bospaddestoelen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het zwoerd van het spek en snijd het in reepjes.
  • 2 Smelt een lepel solo in een pan en bak de spekreepjes hierin krokant.
  • 3 Laat het spek uitlekken op keukenpapier.
  • 4 Haal de steeltjes van de cantharellen en bak de hoekjes eventjes in solo, kruid met pezo.
  • 5 Kruid de tournedos met peper en bak ze naar eigen smaak in wat hete solo - bleu, saignant, à point, bien cuit, na het bakken kruiden met zout.
  • 6 Neem de ossehaasjes uit de pan en hou ze warm onder aluminiumfolie, fruit in dezelfde pan de sjalotjes. Blus met de wijn en laat bijna volledig uitkoken.
  • 7 Voeg dan de room toe en laat inkoken tot een gladde saus.
  • 8 Doe de hanekammen, het spek en de bieslook bij de saus en controleer de kruiding
  • 9 Breng eventueel nog wat op smaak met pezo. 1
  • 0 Schik de ossehaasjes op zeer warme borden, nappeer met de saus. 1
  • 1 Werk af met enkele takjes waterkers en serveer met zelfgemaakte dikke frietjes of aardappelkroketjes

Ossehaas met bospaddestoelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pepersteak met pompoenpuree
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossehaas Verpakt In Parmaham
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio met parmezaanse kaas en pijnboompitten
Bekijk recept
Orientaalse Ossehaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept