tong in madeirasaus

4
260 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 •Kook de tong gaar met de wortel, de prei, de ajuin, de look en selder, ongeveer 3u
  • 2 •Was de champignons en snijd ze in schijfjes.
  • 3 •Bak ze aan in wat Vitelma finesse.
  • 4 •Maak ondertussen een roux en bevochtig met de bouillon.
  • 5 •Roer tot een saus, voeg eventueel wat meer bouillon toe om de gewenste dikte te bekomen.
  • 6 •Doe er het citroensap bij.
  • 7 •Voeg er de tomatenpuree, de madeira en de champignons aan toe.
  • 8 •De tong in schijfjes snijden.
  • 9 •Serveer met de saus en overstrooi met peterselie. 1
  • 0 •Heel lekker met puree.

tong in madeirasaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in tomaten-madeirasaus op brood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddenstoelen en madeirasaus
1,660 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta-haringsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koekoek met madeirasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Tong met mosterd en wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met kruidkersmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde tong met wortel en bosui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept