Bladerdeeghapje met gehakt en spinazie

10
40 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bladerdeegblaadjes open leggen op een handdoek,wat bloem overstrooien en toeleggen met een handdoek.Als je grote flapjes wil mag je de vierkantjes houden zoals je wil en gaat het sneller.Wil je kleinere zoals op de foto,vierkantje een beetje uitrollen en in 2 snijden.
  • 2 Dit wel doen als ze al wat ontdooid zijn.
  • 3 Oven voorverwarmen op 180° à 200°.
  • 4 Ondertussen je gehakt bakken,peper&zout.
  • 5 In een andere kom in een beetje boter de spinazie bakken(mag ook diepvries zijn),peper& zout en bouillenblokje erbij doen.Als de spinazie goed gesmolten is de ricotta erdoor roeren en daarna het rul gebakken gehakt bijdoen.
  • 6 Op elk vierkantje een hoopje spinazie mengsel doen,toe vouwen en met eigeel toeplakken.
  • 7 Zeker 15 min in de oven laten bakken.
  • 8 Ik heb ze ook al op voorhand klaar gemaakt en als de gasten er waren gewoon wat opwarmen in een pan zonder vloeistof met deksel erop.
  • 9 Kindjes zijn er gek op!

Bladerdeeghapje met gehakt en spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeeghapje met druif
Bekijk recept
Bladerdeeghapje met geitenkaas
15 min
Bekijk recept
Bladerdeeghapje met chorizo
10 min
Bekijk recept
Tapas: Bladerdeeghapje Met Chorizo
20-30 min -
Bekijk recept