Filet pur met mozzarella

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stap 1: Haal het vlees uit de koelkast
  • 2 en laat het op kamertemperatuur komen.
  • 3 Maak de tomaten schoon, pel ze en snij
  • 4 ze in brunoise. Was de aardappelen en
  • 5 snij ze ook in brunoise. Hak de sjalot fijn.
  • 6 Verhit in een pan vetstof totdat deze een
  • 7 hazelnootbruine kleur vertoont.
  • 8 Stap 2: Kruid de filet en bak hem
  • 9 vervolgens in de pan. Laat de filet1
  • 0 gedurende 2 minuten aan elke kant bakken1
  • 1 en zet het vlees in de oven op 180°. Voeg1
  • 2 in dezelfde pan de gesneden aardappelen1
  • 3 en de sjalot toe en stoof gedurende 2 à 31
  • 4 minuten. Voeg de tomaten toe en kruid het1
  • 5 geheel af.1
  • 6 Stap 3: Hak de basilicum fijn en1
  • 7 bestrooi op de aardappelen. Deglaceer met1
  • 8 balsamicoazijn en tomatensap, voeg een1
  • 9 soeplepel boter toe en meng het geheel.2
  • 0 Stap 4: Dresseer deze garnituur in hetmidden van een bord, leg er 1 of 2 schijfjesmozzarella bovenop en daarna het vlees.

Filet pur met mozzarella is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept