Lamsfilet met boursin

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 reinig de champignons en snij de grootste in stukken. Leg ze opzij.
  • 2 Braad de lamsfilets in een grote braadpan met de olie. Braad elke kant 2 à 3 minuten. Peper en zout toevoegen.
  • 3 Haal het vlees uit de pan en blus ze met de witte wijn. Krab de braadresten goed los en laat alles tot de helft indikken. Voeg dan de room en de in stukjes gesneden Boursin toe. Zachtjes laten opwarmen. Op smaak brengen.
  • 4 Ondertussen braadt u de champignons in boter samen met de gehakte look en de peterselie. Leg het vlees opnieuw in de pan met de saus. Laat nog één minuutje sudderen en dien onmiddellijk op met mini-kroketten

Lamsfilet met boursin is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige witlofschotel uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nems uit de tuin
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees-komkommerspies
20 min Bijgerecht
Bekijk recept