Italiaanse biefstuk

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle beetgaar. Bak de biefstukjes rondom bruin in olijfolie. Kruid met peper en zout en hou ze warm in de oven. Fruit de look, de paprikablokjes, de kappertjes en de ansjovis even in dezelfde braadpan en roer de tomaten erdoor. Kruid met peper, een weinig zout en oregano en laat 5 min sudderen. Schep een bodem saus op warme borden, schik de biefstuk erop en verdeel de pasta. Versier met peterselie en serveer de rest van de saus apart.

Italiaanse biefstuk is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept