Lamsschenkel met andijvieroom

4
300 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de lamsschenkels een tweetal uren in gezouten koud water. Stoof de bouillongroenten in een grote pan en vul aan met water. Kruid flink met peper en zout. Doe de schenkels in de pan, breng het water tot 80°C en laat het vlees 2 u sudderen. Stoof de fijngesneden ui en look in wat boter, voeg de schoongemaakte en grofgehakte andijviebladeren toe en laat alles nog 4 min stoven. Laat de groenten uitlekken in een zeef. Warm de andijvie in een pan met de room, breng ze op smaak met peper en zout en voeg op het laatste de fijngesnipperde pijpajuin, peterselie en kervel toe. Lepel de roomandijvie op de warme borden en leg in ieder bord een schenkel. Serveer met een gekookte aardappeltjes.

Lamsschenkel met andijvieroom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Stoofpotje van lamsschenkel met basmatirijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Lamsschenkel
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde Lamsschenkel
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Lamsschenkel Met
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept