Rundvlees met sinaasappelcouscous

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak het rode pepertje schoon, snijd hem in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten, snijd fijn.
  • 2 Snijd het vlees in grote dobbelstenen, kruid met peper en meng met de sojasaus, de rode peper, de lente-ui en de knoflook.
  • 3 Bak 3 à 5 minuten in een antikleefpan.
  • 4 Rasp de schil van 1 sinaasappel en pers de sinaasappels uit.
  • 5 Schep het vlees uit de pan en blus het braadvocht met het sinaasappelsap, doe er de geraspte schil bij en breng aan de kook.
  • 6 Doe de couscous in een brede schaal.
  • 7 Schenk er het sinaasappelmengsel en zoveel kokend water bij tot de couscous net onder staat.
  • 8 Laat afgedekt ongeveer 3 minuten wellen.
  • 9 Roer er tenslotte de munt en peterselie doorheen en serveer op warme borden met het vlees.

Rundvlees met sinaasappelcouscous is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappelcouscous met muntdressing
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelcouscous met aubergine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelcouscous met kabeljauw en venkel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelcouscous
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept