Varkensfilet zoet-zuur

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de paprika, de ajuin en de ananas in stukjes. Bewaar het sap van de ananas. Snij ook het vlees in reepjes en bak het in de olie, op een hevig vuur, kruiden met paprikapoeder, cayennepeper en pezo. Voeg de paprika, en de ajuin toe. Na 5 minuten bakken moet de ananas er bij. Voeg ook het sap toe en laat koken. Als het vlees gaar is, binden met maizena. Proef en voeg nog wat kruiden toe indien nodig.
  • 2 Dien op met rijst.

Varkensfilet zoet-zuur is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranberrysaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groenten met laurier, kruidnagel en peper op zuur
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept