Lamscarré met munt en koriander

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°.
  • 2 Meng in een kom de boter met de knoflook en de gehakte munt, roer er een eetlepel olijfolie door.
  • 3 Leg het lamsvlees in een ovenschaal, kruid met een weinig pezo en bestrijk ze rijkelijk met de kruidenboter, goed in het vlees wrijven. Laat 10 minuten rusten, bestrooi dan met de geplette korianderzaadjes, druk deze goed aan. Sprenkel er wat honing over.
  • 4 Zet de lamscarré's 15 minuten in de voorverwarmde oven, overgiet regelmatig met het braadvocht. Ze krijgen een krokant korstje. Zet de oven uit en laat het vlees nog 10 minuten rusten in de oven.
  • 5 Snij de carré in koteletjes, 3 à 4 p.p.
  • 6 Serveer met een aardappel/bonenpuree en gegrilde aubergine, geef de saus apart.

Lamscarré met munt en koriander is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamscarre Met Honing-tijmsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscarre Met Lamsjus
20-30 min -
Bekijk recept
Lamscarré met rozenblaadjes
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscarrè met peterselie
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept