Stoofpot van varkensgehakt

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het gehakt met de eieren en breng op smaak met pezo en piment d'espelette.
  • 2 Rol balletjes van het mengsel en kleur ze aan samen met de gehakte ui.
  • 3 Voeg de ananas toe en giet er de kippenbuillon bij, laat ongeveer 15 minuten zachtjes garen. Voeg er de tomatenblokjes bij, alsook de ketchup en de tijm.
  • 4 Als alles goed gegaard is, verder op smaak brengen met piment d'espelette en enkele druppels tabasco.
  • 5 Serveer met gekookte aardappelen of...zelfgemaakte dikke frietjes.

Stoofpot van varkensgehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van wilde eend met veenbessen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekruid varkensgehakt in slablad
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept