CHILI CON CARNE

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1 eetlepel olijfolie in een kookpan met dikke bodem. Braad het gehakt op fel vuur gedurende 2 minuten. Zet opzij.
  • 2 Snij de ui, de selder en de wortelen in schijfjes. Fruit ze samen met de look, komijn, taco spice en oregano gedurende 3 minuten.
  • 3 Giet het bier en de gepelde tomaten met hun sap in de kookpan. Zet het deksel op de pan en laat 15 minuten doorkoken. Voeg de rode bonen toe.Kruid met peper en zout. Voeg er een stukje zwarte chocolade aan toe.Roer zodat de chocolade smelt en goed gemengd is.
  • 4 Verhit de rest van de olijfolie in een bakpan met dikke bodem en fruit daarin de blokjes rode paprika gedurende 2 minuten.
  • 5 Dien op met voorverwarmde tortilla's en een glas bier , bij voorkeur mexicaans .
  • 6 Geef apart in kommetjes de yoghurt en koriander bij.

CHILI CON CARNE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept