Keftas (Marokaanse gehaktballetjes)

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en de knoflook fijn. Hak de kruiden. Meng het gehakt met de ui, knoflook, ei, paprikapoeder, chilipoeder, komijn, kaneel, kruiden en zout.
  • 2 Vorm het gehaktmengsel tot worstjes van circa 2 cm dik. Vet eengrillplaat in en grill de worstjes gaar of rooster ze op de barbecue. Keftas zij een soort gehaktballetjes, maar dan langwerpig van vorm

Keftas (Marokaanse gehaktballetjes) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde Kefta's
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van lamsgehakt (Keftas)
0 min
Bekijk recept
groentesoep met gehaktballetjes van jonge duif
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
bladerdeeghapjes met rund en lamsvlees
55 min Voorgerecht
Bekijk recept