Varkenshaasje gevuld met spinazie

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de bladspinazie in Solo.
  • 2 Halveer het varkenshaasje in de lengte om op te vullen, maar niet doorsnijden.
  • 3 Snijd de oesterzwammen in kleine stukken en bak ze in Solo.
  • 4 Meng de helft van de bladspinazie met het varkensgehakt, de honing, 5 cl trappistenbier en de gebakken oesterzwammen.
  • 5 Kruid met de versgemalen peper.
  • 6 Vul het varkenshaasje met deze mengeling en bindt het dicht
  • 7 Kruid het vlees, laat het goed bruinen in Solo, maar niet garen.
  • 8 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 9 Bak het vlees met de fijngehakte sjalot, wortel ui en selder verder in de oven gedurende 30 minuten. 1
  • 0 Haal het vlees uit de braadpan, ontvet de pan en bevochtig met de rest van het trappistenbier.1
  • 1 De helft laten inkoken, passeren door een zeef en op smaak brengen. 1
  • 2 Bind de saus met de Maïizena. 1
  • 3 Snijd het vlees in medaillons, schik het op een bedje van de resterende spinazie .

Varkenshaasje gevuld met spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept