Kalfsmedaillon uit de vallée d'Auge

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de kalfsmedaillons met peper en zout.
  • 2 Warm de Solo in een pan.
  • 3 Kleur het vlees aan beide kanten, laat ze bakken en deglaceer ze met de calvados.
  • 4 Flambeer het kalfsvlees en schik het op de borden en hou het warm.
  • 5 Giet de light room in de pan met de jus en Calvados en voeg de in plakjes gesneden champignons toe.
  • 6 Laat de saus inkoken totdat ze een siroopachtige textuur krijgt.
  • 7 Lepel over het vlees.
  • 8 Dien de kalfsmedaillons op met aardappelpuree en wat seizoengroenten of in kwartjes gesneden gebakken fruit.

Kalfsmedaillon uit de vallée d'Auge is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bami Met Shoarmavlees En Tauge
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shabu Shabu
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele Rijst Met Vlees En Tauge
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoen Met Garnalen
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept
Rauw kalfsvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsmedaillon, witloof, sinaasappelsaus en vanillepuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsmedaillon met Chinese kool en sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept