Kalfsgebraad met wortelen en sinaasappel

6
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng het vlees op smaak met peper en zout en bak aan alle kanten aan in de Solo.
  • 2 Laat 20 minuten garen. Begiet regelmatig met bakjus.
  • 3 Snij ondertussen de wortelen in schijfjes en versnipper de look.
  • 4 Voeg ze bij het vlees en giet er de bouillon bij en het sap van de sinaasappel.
  • 5 Laat verder garen tot het vlees klaar is.
  • 6 Snij de granaatappel open en lepel er het vruchtvlees uit.
  • 7 Hou het vlees warm onder een stuk aluminiumfolie en mix intussen de bakjus glad.
  • 8 Snij het vlees in plakjes en schik het op de borden.
  • 9 Lepel er een beetje saus bij en versier met de granaatappelpulp.

Kalfsgebraad met wortelen en sinaasappel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met witte wijn en oesterzwammen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met jonge worteltjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello Tonnato I
Hoofdgerecht
Bekijk recept