Mexicaanse Wraps ( Tortilla's ) uit de oven.

2
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In de diepvries lagen nog 4 stuks tortilla. Daar gaan we mee aan de slag met een Mexicaans gerecht uit de oven. Helaas kwam ik tot de ontdekking, dat mijn potje Mexicaanse kruiden bijna leeg was. Tjeetje en alle boodschappen had ik al in huis en geen zin om in die regen er nogmaals op uit te gaan. Dus dan maar de hulp ingeschakeld van Google. En jawel hoor de recepten om zelf Mexicaanse kruidenmix te maken vliegen je om de oren. En laat ik nu alle kruiden in huis hebben. Aan de slag dus....
  • 2 Maak de boontjes schoon en snij ze in drie of vier stukjes . Kook ze beetgaar in de kippenbouillon en spoel ze met koud water af en laat goed uitlekken.
  • 3 Smoor de ui, knoflook en paprikablokjes zacht in 1/2 el olie naar keuze. Meng er de bieftartaar en een volle eetlepel Mexicaanse kruidenmix onder en bak rul en gaar. ( Je kunt hier ook voor rundergehakt kiezen). Voeg de boontjes, de mais en ruim de helft van de gezeefde tomaten toe en warm en meng alles goed. Proef en voeg zo nodig nog wat zout en peper toe.
  • 4 Wrijf een royale ovenschotel in met een beetje olie en vul de tortilla's met het mengsel. Leg ze in de ovenschaal en doe er nog wat gezeefde tomaten over en bestrooi de tortilla's met de kaas..
  • 5 Zet 30 minuten in een oven van 200 graden, of totdat de kaas gesmolten is.
  • 6 Serveer de tortilla's met wat peterselie of gesnipperde bieslook en eventueel een kleine salade.
  • 7 MEXICAANSE KRUIDENMIX 2 eetl paprikapoeder, 2 eetl oregano, 1 eetl djinten ( komijn) 1 eetl uienpoeder, 1 eetl knoflookpoeder, 1/2 theel cayenne peper( of meer, als je van pittig houdt. 1/2 theel zout.

Mexicaanse Wraps ( Tortilla's ) uit de oven. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept