"Irish Coffee" van wildbouillon

6
90 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 eetlepels olie in een soeppan en bak hierin het vlees rondom bruin. Giet de fond erbij en laat op een lage stand met het deksel op de pan circa 1 uur garen
  • 2 Voeg de laatste 10 minuten de shiitakes toe. Fruit de tomatenpuree in de rest van de olie. Voeg de ui, wortel en knolselderij toe en bak deze kort mee. Giet de wijn erbij en laat circa 45 minuten zachtjes trekken. Voeg het wijnmengsel (eventueel zonder de groenten) toe aan de wildfond. Verwarm de glazen voor met heet water. Klop de slagroom met de kerriepoeder lobbig. Giet het water uit de glazen en vul ze tot 3/4 met de wildbouillon. Schep de kerrieroom erop en steek als garnering een takje tijm in het glas.
  • 3 Uit het tijdschrift Boodschappen

"Irish Coffee" van wildbouillon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met in honing gestoofde venkel
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met deeghoedje
20 min
Bekijk recept

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept