Fazantenborst met risotto en bospaddestoelen

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Risotto: Fruit de rijst glazig in de olijfolie en overgiet hem met hete fond. Laat 15 minuten rustig doorkoken en roer geregeld. Voeg, wanneer de rijst gaar is, de kaas toe en roer goed door.
  • 2 Fazant: Bak de fazantenborsten bruin, kruid ze met peper en zout en laat verder garen op een zacht vuur. Borstel de paddestoelen schoon en stoof ze gaar in wat olijfolie. Schep de paddestoelen uit de pan en schik ze op warme borden. Giet de rode wijn bij het stoofvocht en laat gedeeltelijk inkoken. Haal de saus van het vuur af en klop klontjes koude boter door de saus en breng op smaak. Schep de risotto midden op de borden en schik er de plakjes gesneden fazantenborsten rond.

Fazantenborst met risotto en bospaddestoelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde fazantenborst
Bekijk recept
Fazantenborst Met Zuurkool En Appeltjes
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazantenborst Fine Champagne
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazantenborst Met Drambuie, Champignons En Kervel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept