fazant met witloof en bospaddestoelen

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 stoof de witloofstronkjes in solo op een zacht vuurtje,kruid met peper en zout en een beetje muskaatnoot,op het einde wat honing toevoegen. bak de filets in wat solo,steeds overgieten met de vleesjus,laat ze op het einde rusten onder aluminiumfolie. blus de pan met porto en wildbouillon. laat inkoken. bak de paddestoelen kort aan in de wat solo. kruid met peper en zout. voeg de fijngesneden knoflook toe. serveer met kroketjes.

fazant met witloof en bospaddestoelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildterrine van konijn en fazant
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept