Reebiefstuk met wildsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter in een pan en bak de reebiefstukjes aan één kant bruin, draai om en kruid met pezo. Snij van de mozarella 4 schijfjes van ongeveer ½ cm, leg deze op de reebiefstukjes, laat even smelten, zorg er wel voor dat de biefstukjes binnenin mooi rosé en warm zijn, haal uit de pan en hou warm. Giet de cognac in de pan en steek in vuur (niet onder de dampkap), blus met de wildfond en met de wijn, laat een beetje inkoken. Doe de room bij de saus. Dresseer de biefstukjes op 4 heel warme borden en overgiet met de saus, serveer dit met in look gebakken boschampignons of kastanjechampignons of met een halve warme peer met veenbessen.
  • 2 Lekker met gebakken aardappelen of aardappelpuree met knolselder.

Reebiefstuk met wildsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met rodekool en balsamico
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjes met volkoren-notenkruim
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met wildsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebiefstukjes Met Wildsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reebiefstuk met spinaziestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde reebiefstuk met spek en tijm
27 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebiefstuk met kappertjes
0 min
Bekijk recept
Reebiefstuk met Hubertussaus
0 min
Bekijk recept