Fazant met romige dragonsaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de fazant met peper en zout, laat bruinen in de hete boter aan beide kanten. In een vuurvaste schotel in de oven verder laten gaarbraden met wortelen, ui, champignons en de witte wijn. Als de fazant gaar is, uit de braadschotel nemen, in stukken verdelen en warm houden. Bij het braadvocht de room voegen en laten inkoken, eventueel binden met roux, op het einde de dragon toevoegen. Opdienen met aardappelbolletjes en gebakken witloofstruikjes

Fazant met romige dragonsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildterrine van konijn en fazant
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept