oosterse woksoep

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 maak de 4 groentesoorten schoon en snij ze in fijne reepjes. Verhit de olie in een wokpan. Zodra de olie begint te walmen, doe je de groentereepjes in de pan. Roerbak ze gedurende 5 minuten op een hoog vuur.
  • 2 Voeg de geperste knoflook, gember, en kurkuma toe en laat nog 1 minuut roerbakken. Vervolgens giet u er de sojasaus en de balsamicoazijn over. Nog even roerbakken en dan alles overgieten met de kippenbouillon. Breng de bouillon aan de kook en laat niet langer dan 3 minuten doorkoken.
  • 3 Neem de pan van het vuur, proef de soep en breng verder op smaak met peper en zout. verdeel over kommetjes en versier met gehakte peterselie

oosterse woksoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Thaise woksoep met kip en paksoi
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Woksoep met andijvie, mihoen en shii-take
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Woksoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
THAISE WOKSOEP MET KIP EN PAKSOI
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept