Bouillabaisse met rouille

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerste de rouille:
  • 2 Maak de pepers en de paprika schoon. Pureer dan de knoflook met de peper, de paprika, het brood en zout naar smaak. Voeg druppelsgewijs olijfolie toe, tot je een gebonden, dikke saus hebt.
  • 3 Maak de bouillabaisse:
  • 4 Snijd de uien, knoflook, venkel, aardappels en wortel fijn. Verhit de vloeibare margarine en fruit de groenten aan. Voeg dan de tomatenpuree, saffraan, sinaasappelschil, laurier, tijm en de tomaten toe.
  • 5 Schenk de visfond erbij en breng het aan de kook. Voeg vervolgens de vis toe en kook de soep ca. 15 minuten.
  • 6 Breng de bouillabaisse op smaak met zout, peper en een scheutje pastis. Schep de soep in kommen en serveer de rouille er apart bij.

Bouillabaisse met rouille is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdvissoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept