Runderbouillonsoep met groenten

10
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blanke fond bereiden.
  • 2 Ui halveren en net als de bleekselder en prei in plakjes snijden.
  • 3 Van de bloemkool snijden we de kleine roosjes en de spruitjes blijven in hun geheel (te grote exemplaren halveren). De prinsessenboontjes in ruitvorm snijden.
  • 4 Wortelen, knolselder en rapen meestal in dobbelsteentjes van 5 mm³ of in driehoekjes snijden. De doperwtjes blijven uiteraard heel.
  • 5 Groenten aanstoven in boter zonder te kleuren.
  • 6 Met ontvette blanke fond bevochtigen.
  • 7 Kruidenboeket toevoegen.
  • 8 Gedurende ongeveer 30 minuten zachtjes gaarkoken.
  • 9 Kruidenboeket verwijderen.1
  • 0 Op smaak brengen met peper en zout.1
  • 1 Het garnituur toevoegen.

Runderbouillonsoep met groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept