pompoenveloutè met camenbert

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ontpitte pompoen in halve manen en gaar hem in een voorverwarmde oven van 180° een 15 tal min.
  • 2 Ondertussen ui en look snijden en aanstoven in boter,de tomaten in blokjes snijden.
  • 3 Pompoen uit de oven halen en de pel verwijderen,het vruchtvlees in blokjes snijden en samen met de tomaten bij de aa en look voegen,eventjes laten meestoven.
  • 4 1l water en bouillonblokjes onder het mengsel roeren,kruiden toevoegen en alles 30min laten garen.
  • 5 Bouquet garni verwijderen en de soep mixen,op smaak brengen met peper en zout.
  • 6 Stukjes camenbert en room aan de soep toevoegen en nog eventjes laten koken,soep mixen en serveren met peterselie

pompoenveloutè met camenbert is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Crostini Met Rucolasalade
20-30 min -
Bekijk recept
camenbert broodje met breydelspek
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camenbert En Brie Inleggen In Olie
10-20 min -
Bekijk recept
Groentetaart Met Camenbert.
30-60 min -
Bekijk recept

Pompoenvelouté met grijze garnalen
70 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoenvelouté Met Gerookte Zalmkrokantjes
30-60 min -
Bekijk recept