Italiaanse groentensoep

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui en knoflook, schil de wortelen met een dunschiller en snij vervolgens in blokjes, kuis de selder en snij in boogjes.
  • 2 Verhit 1 el olijfolie en 1 el solo in een soepketel en stoof er de ui, knoflook, spekblokjes, wortelen en selder in aan.
  • 3 Spoel ondertussen de tomaten en courgette, snij de tomaten in stukjes en de courgette in blokjes en voeg ze toe aan de andere groenten, laat 3 à 4 minuten meestoven.
  • 4 Laat de bonen uitlekken en spoel ze onder stromend water, snij de savooikool in reepjes, doe ze bij de rest van de groenten en overgiet alles met de bouillon.
  • 5 Kruid het geheel met pezo en laat 8 à 10 minuten koken, de groenten moeten nog knapperig zijn.
  • 6 Verdeel de soep over warme soepkommen en werk af met een koffielepel groene pesto.

Italiaanse groentensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groene-groentensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentensoep met witte kaasblokjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentensoep met ballen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippen-groentensoep met salsa verde
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept